Блог

Тук ще се поместват интересни материали свързани с дейността ни.

Северозападна България: оранжеви залези с автентичен привкус

Северозапдана България е черната овца на страната ни, славейки се с лоша инфраструктура и изоставени села. И май до тук свършва представата ни за региона. Истина е, че има много овце и производните им: кисело мляко, сирене, извара...Истина е обаче и, че регионът предлага поредица от други природни блага, които очакват дегустаторите си. Прекрасни вина, исторически и културни забележителности, гостоприемни и добронамерени жители, уникални условия за алтернативен туризъм и забележителна, девствена природа.

Една от нашите групи се впусна в приключение и прекара един неповторим дълъг уикенд с тийм-билдинг елементи, опитвайки от локалните специалитети, вина, природа и човещина. Тук като че ли хората са добри по рождение. Душата на региона е чиста и възвишена. Тук се диша с пълни гърди.

Прочети повече

За нас

Divine Routes са Николай и Евгени. Водени от идеята да покажат България такава, каквато е - извън комерсиалността. Древна земя, люлка на цивилизацията!

Абонирай се за новини

Следвайте ни

За повече информация може да се свържете с нас и чрез социалните мрежи. Ще правим всичко възможно да ви държим в течение на всичко случващо се с и около нас!